Keramik

male-paa-krus.jpgLav en hyggelig tur med dine veninder, kæreste, børn fra 5 år, børnebørn, familie, kollegaer mm. Alle er velkommen.

Hvordan gør du

Book bord (hvis du vil være sikker på en plads) eller kig ind i cafeen.

Vi har et stort udvalg af kopper, tallerkner, skåle, fade, og meget mere, som du kan vælge ud fra. Du betaler for det stykke keramik, du maler på. Priserne starter ved 75 kr. Med i prisen er keramik, maling, glasering og brænding.

Der er mange smukke farver du kan vælge mellem, vi fortæller om farverne og teknikker, så du er klar til at udfolde din kreativitet.

Når du er færdig med din keramik, afleverer du det til os og betaler. Efterfølgende glaserer og brænder vi.

OBS: I sjældne tilfælde kan der opstå uheld under brændingen, og hvis uheldet er ude, giver vi dig selvfølgelig pengene retur eller mulighed for at komme igen og male uden beregning.

Du modtager en sms når din keramik er klar, hvorefter det kan afhentes i butikken. Vi passer på miljøet, så husk at tage en pose med.

Vi gemmer jeres keramik 2 mdr. efter vi har sendt jer en SMS.

Der er mulighed for at købe en god kop kaffe, kolde drikke og snacks. Vi tænker allergivenligt og har gluten og mælkefri produkter.

Det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad og drikke.

Udfordre dig selv kreativt og mal dit eget krus hos Your Art Café Du kan male på mange forskellige ting, blandt andet tallerkner som du kan give dit helt eget unikke design Vi har over 60 farver at vælge imellem når du skal male keramik Vi har et stort udvalg af keramik man kan male på

 

Færdigbrændt keramik skål Vi brænder dit færdigmalede keramik og sender en SMS når du kan hente det Færdigbrændt keramik tallerken og krus Færdigbrændt keramik vase

 

Krus     IMG_20230612_095934.jpg