Om Your Art Café

Personale.jpgJeg har åbnet Your Art Café da jeg altid har brændt for at inspirere andre til at være kreativt skabende, hvilket jeg har arbejdet med i 30 år.

Jeg elsker selv at være kreativ, og har kastet mig ud i mange forskellige kreative udtryksformer, de sidste 40 år.

Min datter har inspireret mig gennem hele processen med etableringen af keramik og smykke caféen, og jeg glæder mig rigtig meget til at invitere jer indenfor. For mig betyder det meget, at I får den bedste oplevelse, med ro og tid til fordybelse i nogle smukke og hyggelige rammer, hvor I kan fordybe jer i den kreative proces.

Mit personale og jeg står klar til at guide jer gennem processen, så det kræver ikke andet fra jer end lysten til at gå i gang.

Your Art Café ligger i Algade 14 i Sæby, der oprindeligt var politistation og retsbygning. Nu er Algade 14, også kaldet Retfærdigheden, blevet en slags folkets hus, med en venneforening, der bl.a. arrangerer foredrag og koncerter.

En arbejdsgruppe i foreningen står bag de charmerende restaurerede lokaler. Jeg er dybt taknemmelig for at have så smukke rammer til cafeen. Huset rummer bl.a. også et spændende internationalt kunstgalleri Nordenvind. Så i Algade 14 er der rig mulighed for at udfolde sig og få spændende oplevelser med hjem indenfor det kreative kunstneriske univers.

 

Jeg glæder mig til at se jer.

 

Mette Krarup