Smykker

smykker.jpgDesign dine helt egne kvalitetssmykker.

Fordyb dig sammen med dine veninder, mor, søster, kollegaer eller andre, og få to timers sjove og hyggelige oplevelser, med at skabe dine egne unikke smykker, i rolige og charmerende omgivelser.

Vi har kvalitets perler, med bl.a. smukke ferskvandsperler, ædelsten, glasperler og Miyuki perler. Miyuki perlerne er kendt for den høje kvalitet, smukke udseende og de unikke perler, hvor farverne holder meget længere end andre seed beads perler.

Priser:

Vælg perler i vores perlebar og skab dit eget personlige smykke.

Hvis I ønsker at tilføje et spændende design til jeres smykke, er der mulighed for at tilkøbe ferskvandsperler, og forskellige ædelsten. Der er forskellige smykkedele og vedhæng i både sølv og guld. Både forgyldt samt i 18k guld. Perlerne er fra Amaida.dk, der sælger smykkematerialer af høj kvalitet.

Der er mulighed for at købe en god kop kaffe, kolde drikke og snacks. Vi tænker allergivenligt og har gluten- og mælkefrie produkter.

Det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad og drikke.

Eksempel på flotte øreringe man kan lave i Your Art CaféFlotte og unikke armbånd man selv kan lave i den kreative Your Art Café Flotte og unikke øreringe Lav selv dine egne armbånd her hos Your Art Café